Doneaza 2%

Doneaza 2%

(pentru cei care lucreaza in tara, sau primesc salariu si aici)
NU VA COSTA ABSOLUT NIMIC!  Completand unul sau ambele formulare, dupa caz, directionati 2% din impozitul platit statului in anul trecut, catre Asociația ”Grupul de inițiativă băispreană”

Cum puteți să contribuiţi?

  1. Dacă aveți numai venituri din salarii:

Completați Declaratia 230 / Formularul 230 (punctele A si B)

Nu trebuie să vă faceți probleme dacă nu cunoașteți suma corespunzătoare a 2% din impozit venit. Va fi calculată de Fisc si puteți lăsa casuța necompletată.

 

  1. Dacă aveți venituri și din alte surse(cedarea folosinței bunurilor, drepturi de autor, etc), veți completa Declaratia 200 – privind veniturile realizate în anul 2012, la toate capitolele aferente tipului de venit obținut, inclusiv capitolul III. Destinația sumei reprezentând 2% din impozitul pe venitul anual datorat.

 

  1. Printati de aici formularele care au precompletate datele de identificare fiscala a Asociatiei “Grupul de initiativa baispreana”, ONG-ul care aduna fonduri pentru pentru proiecte social, culturale, sportive.

 

  1. Formularele semnate si stampilate (daca este cazul) se depun la trezorerie  pana in 25 mai (nu lasati pentru ultima zi)

 Rugati sotia/sotul si prietenii sa faca acelasi lucru, punandu-le la indemana formularul/formularele precompletate din atasament 


http://qbox.ro/formulare/declaratie_formular_230_2014.pdf

http://qbox.ro/formulare/formularul-declaratia-200.pdf